Over mij


Mijn naam is Vincent den Hertog. Echtgenoot, Vader en Fotograaf met veel passie. Ik maak foto’s van de meest uiteenlopende zaken.
Met heel veel plezier, spontaniteit en enthousiasme begin ik aan elke foto opdracht. Deze opdrachten variëren van het fotograferen van kinderen, tot het maken van portretfoto’s voor het opbouwen van een eigen portfolio.
Ik hou ervan om te spelen met licht en compositie en mensen zo neer te zetten dat ze positief verbaasd zijn door de resultaten. Ik ben altijd op zoek naar die ‘Wauw’-reactie als ze op het scherm kijken naar wat ik zojuist geschoten heb.
Door een nauwe vriendenrelatie aan te houden met veel collega-fotografen en op regelmatige basis workshops en vakevenementen te bezoeken, maar vooral ook door heel kritisch naar mijn eigen werk te kijken, kan ik de foto’s neerzetten zoals ik of mijn klant die voor ogen heeft. Uiteraard wordt ik hierbij geholpen door de apparatuur waar ik voor kies – professioneel, goed onderhouden materiaal.
Neem contact met mij op via de contactpagina. Een vrijblijvend gesprek of mailwissel kost niets en geeft mij de kans u te overtuigen om met u te mogen werken !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *